pla de vidreres - puig ventós - google earth

Rutas

Descargar Rutas/Descarregar Rutes : Plà de Vidreres – Puig Ventós.kmz

Si practiques una mica d’esport (running/btt), ja sigui a diari, o esporàdicament, o bé t’agrada sortir a passejar o fer excursions, en moltes ocasions, a la que has passat quatre vegades pel mateix lloc o ruta, pot començar a fer-se avorrit. O pot-ser si fas alguna cosa més regular, una nova ruta, provar un camí nou, pot donar-te aquell punt extra de motivació per fer una sortida.

Es per això que si us acosteu per Girona, entre el triangle que formen Vidreres, Llagostera i Lloret de Mar, es troba el Plà de Vidreres i el Puig Ventós (423 mts)

 

Si practicas algo de deporte (running/btt), ya sea a diario, o esporádicamente, o bien te gusta salir a pasear o realizar excursiones, en muchas ocasiones, a la que has pasado cuatro veces por el mismo camino o ruta, puede empezar a resultar aburrido. O quizás si haces algo más regular, una nueva ruta, probar un camino nuevo, puede darte ese punto extra de motivación para realizar una salida.

Es por eso que si os acercáis por Girona, entre el triángulo que forman Vidreres, Llagostera y Lloret de Mar, se encuentra el Plà de Vidreres y el Puig Ventós (423 mts)

plà de Vidreres - puig ventós

Un espai natural on trobaràs zones planeres sense gairebé desnivell (ideal per passejades tranquil·les), zones amb molta aigua, rieres, pantans (va molt bé si surts a córrer amb gossos), un castell (Castell de Sant Iscle), o si et va alguna cosa més intensa, hi ha el Puig Ventós, on des de els seus 423 metres es pot gaudir d’unes vistes espectaculars.

A l’inici de la plana ( o en l’apartat de descàrregues) es troba un enllaç on podràs descarregar un arxiu en format KMZ per fer servir amb Google Earth.

En aquest arxiu, trobarà tota una xarxa de camins, pistes i corriols on podràs realitzar centenars de combinacions i rutes diferents.

 

Un espacio natural donde encontramos zonas planas sin apenas desnivel (ideal para paseos tranquilos), zonas con bastante agua, rieras, pantanos (va muy bien si sales a correr con perros), un castillo (Castell de Sant Iscle), o si te va algo más intenso, esta el Puig Ventós, donde desde sus 423 metros se pueden disfrutar de unas vistas espectaculares.

Al inicio de la página (o en la zona de descargas) se encuentra un enlace donde podrás descargar un archivo en formato KMZ para usar con Google Earth.

En dicho archivo, encontraras toda una red de caminos, pistas y senderos, donde podrás realizar centenares de combinaciones y rutas diferentes.

pla de vidreres - puig ventós - google earth

Algunes d’aquestes rutes, també les pots trobar al meu perfil al Wikiloc, i a la vegada pots veure al Movescount el que em costa acabar alguna d’elles. 🙂

Algunas de estas rutas, también las puedes encontrar en mi perfil de Wikiloc, y a la vez puedes ver en Movescount lo que me cuesta acabar alguna de ellas. 🙂

Descargar Rutas/Descarregar Rutes : Plà de Vidreres – Puig Ventós.kmz

3 comentarios sobre “Rutas”

Los comentarios están cerrados.